сряда, 25 октомври 2023 г.

Концепцията на Mitsubishi представя визия за офроуд MPV от следващо поколение


Седмото поколение на популярния в Япония, MPV модел се визуализира бегло с концепцията Mitsubishi D:X. Ясно е, че от дизайна на концептуалният модел ще бъде пренесено минимално количество в серийната версия, като най-голяма вероятност за това имат предните Т-образни, DLR светлини. За остъкляването на предната част обаче ще трябва да забравим, както и за липсата на В-колоната, която допринася за безпроблемен достъп до 6 местният интериор. 

Концептуалният модел се задвижва от Plug-in хибридна технология с ДВГ и интегриран електромотор в предавателната кутия и втори електромотор разположен на задния мост, което дава възможност за задвижване от типа - 4WD. Хибридната система предлага възможност и за задвижване на четирите колела, когато моделът се движи в изцяло електрически режим по подобие на PHEV версията на Mitsubishi Outlander

Интериорът е оборудван с 6 индивидуални седалки, като пасажерската може да се завърта на 180 градуса. Щедрото челно остъкляване е допълнено от функцията за прозрачен капак с огромен дисплей вместо арматурно табло, предназначен и за инфотейнмънт системата, на който чрез HD камери се изобразява картина на трасето пред автомобила. Инструменталният комплекс пред водача е с цифров инструментален панел и е от плаващ тип, което допринася за илюзията, че управлявате малък летателен апарат. За доброто настроение на возещите се грижи аудиосистемата от Yamaha с 12 допълнителни високоговорителя интегрирани в подглавниците на седалките. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар