понеделник, 4 септември 2023 г.

Това е интериора на Audi Q6 e-tron

 Преди броени часове Audi, разкри интериора на своят бъдещ SUV модел Audi Q6 е-tron, който трябва да бъде представен официално до края на годината. Трябва да се направи уточнение, че той няма да има нищо общо с предлаганият в Китай - Audi Q6 с конвенционално задвижване. 

Електрическият SUV модел ще разполага с технологична кабина издържана в съвсем нов стил за моделите на марката, който включва цифров панел с два сдвоени екрана за инструментариума и инфотайнмънт системата с размери съответно от 11.9 и 14.5-инча. Информацията сочи, че новото поколение на инфотайнмънт системата, което ще намира място в автомобила ще разполага с цифров асистент, който ще бъде изобразяван с аватар на екрана. Той от своя страна ще се самообочава от навиците на водача за да разбере неговите нужди по време на шофиране. 

Срещу доплащане за спътника на предната седалка ще бъде наличен и 10.0-инчов дисплей с технология, която позволява на спътника да гледа филми без да отнема вниманието на водача. HUD дисплея с добавена реалност също ще се предлага срещу доплащане в моделното семейство на Q6 е-tron. В горната част на таблото е налична и интерактивна лента включена към амбиентното осветление, която е съчетана с работата на мигачите и нивото на батерията по време на зареждане, така че пътниците да получават визуална информация за това. 

Впечатление прави и конзолата със сензорни бутони позиционирана на шофьорската врата, чрез която ще се управляват функциите на огледалата, седалките и светлините. За релаксиращата обстановка по време на движение ще се грижи и опционалната озвучителна система с 22 високоговорителя доставяна от Banq & Olufsen. бъдещите собственици също така, могат да поръчат своите модели с облицовка от полиран алуминии, бреза или такава с хаптична структура чувствителна на допир. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар