вторник, 1 август 2023 г.

Новото поколение на Hongqi HS7 с доживотна гаранция и безплатно обслужване

 Китайският концерн FAW, представя новото поколение на своят премиум SUV модел - Hongqi HS7. Той ще бъде наличен на пазара още от този месец с цени от 36 500 долара и под подразбиране е насочен към по-платежоспособните клиенти. Моделът продължава новият дизайнерски стил на марката, а неговите размери са както следва: дължина - 4.99, ширина - 1.96 и височина - 1.76 метра.

 С междуосие от 2.92 метра, интериорът предлага възможност за наличието на трети ред седалки и място за 6 или 7 човека в зависимост от модификацията. Пред водача е разположен цифров инструментален панел в комбинация с цветен HUD дисплей с добавено реалност. На централната конзола е позициониран портретно ориентиран 12.3-инчов дисплей за инфотаънмънт системата с гласов контрол и 5G свързаност. Серийно на борда място намира пакет от асистенти достигащ 2-ро ниво на автономно шофиране, както и пакет от камери с обзор от 360 градуса. 

Под капака на новият Hongqi HS7, място намира 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 252 к.с., снабден с 48 волтова, лека хибридна технология. Трансмисията е 8-степенна, автоматична предаваща движението към предните или четирите колела в зависимост от версията. Производителят предлага доживотна гаранция за модела и четири годишно безплатно обслужване. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар