четвъртък, 27 април 2023 г.

Chery Tiggo 2 Pro с цена от 8 200$

 Китайският компактен кросоувър Chery Tiggo 1 / 3Х, получава своят фейслифт и ново име за експортната версия, която ще носи името Chery Tiggo 2 Pro. Моделът е добре познат и в Европа, където се продава под името DR 3.0, но с леко променен дизайн. Обновената версия на модела се отличава с нова радиаторна решетка и модерни LED светлини. В задната част също наблюдаваме значителни промени с открояващи се LED светлини, свързани помежду си и нов дизайн на вратата за багажното отделение. 

Интериора също е изцяло нов с комбиниран инструментален панел пред водача с 7-инчов дисплей и 10.2-инчов екран за мултимедийната система. В базовото оборудване са включени неща като: четири въздушни възглавници, ESP, климатроник, пълен ел. пакет, камера за заден ход и салон от еко кожа. Срещу доплащане е наличен стъклен люк на тавана, предни седалки оборудвани с подгряваща система и др. 

Под капака на Cherry Tiggo 2 Pro / 3Х, място намира 1.0 литров, 3-цилиндров, турбо бензинов мотор с мощност 101 к.с., както и с 1.5 литровия, атмосферен мотор с мощност 116 к.с. Трансмисиите налични за модела са 5-степенна, механична или CVT, задвижващи само предните колела. Продажбите на Tiggo 2 Pro ще стартират от това лято, а цените ще започват от 8 200 долара за базовата версия. Освен в Китай, моделът ще се предлага на пазарите в Южна Америка, Азия и Русия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар