сряда, 8 февруари 2023 г.

Фейслифт за произвежданият в Китай - Nissan Sylphy

Предлаганият в Китай, японски седан - Nissan Sylphy, получава планувани подобрения както в екстериора, така и в интериора. Японският модел произвеждан в Китай се справя отлично с годишните си  продажби от около 500 000 автомобила, което гарантира неговото бъдеще за поне още 3-4 години. Външно седанът получава нова радиаторна решетка, фарове с нова оптика, както и броня с нов дизайн. В задната част промените обаче са свързани единствено с наличието на нова броня. 

Като цяло в интериора не се забелязват значителни промени, но наличието на новата инфотайнмънт система и нейният по-голям 12.3-инчов дисплей, променят значително атмосферата в интериора. Добавено е и амбиентно осветление в панелите на вратите. Съобщава се за по-богато оборудване и наличието на предни седалки с масажна функция, предлагани срещу доплащане. 

Под капака на Nissan Sylphy, промени няма. Там място намира познатият - 1.6 литров, атмосферен мотор с мощност 135 к.с., куплиран с CVT трансмисия. Хибридната версия е оборудвана с 1.2 литров, бензинов мотор служещ като генератор на електромотора с мощност 136 к.с. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар