понеделник, 30 януари 2023 г.

WeiMa EX5 с фейслифт и паспорт за продажба в Европа

 Първият модел на марката представен през 2018 година е подложен на козметични промени. Успоредно с това става ясно, че от тази година WeiMa EX5 ще бъде наличен на някои пазари и в Европа с очаквана цена преди субсидиите от около 48 000 евро. Външните промени са видими от пръв поглед, тъй като предната част на електрическият SUV е изцяло нова. задната част също е преобразена с нови брони и задни LED светлини с нов светлинен подпис. 

В интериора на обновеният ЕX5, промени няма. Цифровият инструментален панел и въртящият се 12.8-инчов дисплей за инфотайнмънт системата продължават да намират своето място, а серийното  оборудване е допълнено с някои нови функции на пакета от системи за подпомагане на шофирането. Панорамният покрив и салонът от еко кожа вече са част от серийното оборудване. 

За задвижване фейслифт версията на WeiMa EX5 ще разчита на познатият електромотор позициониран в предната част на модела и задвижващ предните колела с мощност от 218 к.с. Наличната батерия е с капацитет от 52 кВтч., която би трябвало да осигури автономия до 300 км. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар