понеделник, 16 януари 2023 г.

Kia K3 с обстоен фейслифт и нов интериор в Китай

Китайската версия на Kia K3, тази година ще получи обстоен фейслифт и редица нови системи на борда, които като цяло ще трябва да повишат вниманието към модела. Видимо обновената Kia K3, която в Китай се предлага само като седан получава изцяло нова предна част, която би трябвало да покрива естетическите стандарти на младите потребители. 

Същото се отнася и за интериора, което е изцяло нов и приема многослоен дизайн с 10.2-инчов плаващ сензорен дисплей за мултимедийната система с гласов контрол и кръгли отвори за въздух на вентилационната система. Модулът за управление на климатичната инсталация също е нов и оборудван със сензорни контролери. Седалките са с нов дизайн, като предните могат да се поръчат дори и с функция за обдухване. Серийното амбиентно осветление поддържа 71 нюанса, а климатичната инсталация е оборудвана с причистваща система за въздуха. На борда място намират и редица интелигентни асистенти подпомагащи шофирането, както и автономна система за шофиране от ниво 2+.

В Китай, Kia K3 ще продължава да се предлага с познатите 1.4 и 1.5 литрови, бензинов мотори оборудвани серийно със Стоп/Старт система. Серийно по-мощният 1.4 литров, турбо мотор е куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия, докато за атмосферният 1.5 литров мотор се предлага CVT, автоматична трансмисия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар