четвъртък, 15 декември 2022 г.

Bestune T99 с фейслифт

 След обновяването на Bestun T77, сега идва ред на флагманският конвенционален SUV модел на марката, а именно - Bestun T99. По подобие на Т77, промените в дизайна, правят модела да изглежда по-култивиран, за което е виновна интегрираната в бронята радиаторна решетка. Похват който се налага все повече и повече в китайските модели, който освен всичко друго води и до спестяване на средства. В задната част промените са по-малки, като вертикалните светлини в бронята са заменени от хоризонтални такива, а накрайниците на изпускателната система са скрити под бронята. 

И тук промени в интериора няма. Наличeн на борда ще продължава да бъде електронния асистент  D-Life, който улеснява водача в боравенето с инфотайнмънт системата, която разполага с 12.3-инчов дисплей. Както до сега Bestune T99 ще се предлага само във версия с 5 места. 

Промени в механиката и задвижването няма. Под капака място намира - 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 224 к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните колела. Цените на обновената версия ще бъдат завишени с около 10%, което ще рече, че базовата версия вече ще надхвърли прага от 20 000 долара.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар