вторник, 8 ноември 2022 г.

Новото поколение на Honda Pilot е SUV от изчезващ вид

Четвъртото поколение на  Honda Pilot, най-вероятно ще бъде и последното задвижвано с двигател с вътрешно горене. Предлаганият и произвеждан в Северна Америка, триредов - SUV модел има всички качества да бъде наличен на пазара до 2030 година, когато марката възнамерява да премине рязко в своя изцяло електрически етап от развитието си. Дизайна на новата Honda Pilot е с препратки към   Honda CR-V, но със значително по-груби линии и излъчване. Това не е случайно, тъй като още в начална фаза на проектиране е взето под внимание наличието на версията TrailSport, която се характеризира с офроуд възможности и оборудване. При нея окачването е модифицирано, клиренса - повишен, а гумите - пригодени за тежки терени с размер 225/60R18. 

Всички модификации на новата Honda Pilot са оборудвани с нова версия на 3.5 литровият, V6-цилиндров, бензинов агрегат с мощност 289 к.с., куплиран с 10-степенна, автоматична трансмисия задвижваща серийно четирите колела, която от своя страна разполага с пет режима на движение: Normal, Eco, Snow, Sport и Tow.

Интериора е типичен за моделите на марката зад океана и предлага място за 8 човека. Пред водача място намира 10.2-инчов цифров инструментален панел и 9-инчова мултимедия. Стандартното оборудване включва 8 въздушни възглавници, пакета от асистенти подпомагащи шофирането - Honda Sensing, а срещу доплащане клиентите ще могат да дооборудват своят модел с отваряем на две части панорамен покрив, озвучителна система от Bosse с 12 високоговорителя и мн. други. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар