понеделник, 7 ноември 2022 г.

Обновеният Dongfeng Aeolus Yixuan с цена от 8 900$

От този месец в Китай, започват продажбите на обновеният Dongfeng Aeolus Yixuan. Външните промени се забелязват от пръв поглед, като новият стил на изглед е насочен към по-младите клиенти на модела, а производителят гарантира и удоволствие от шофирането. 

Промените продължават и в интериора, който както става ясно е изцяло нов със спортна атмосфера. Пред водача място намира цифров инструментален панел с 7-инчов екран и нова графика, а мултимедийната система разчита на вертикално позициониран 13-инчов дисплей, чрез който се управляват и функциите на климатика. Срещу доплащане за модела се предлага двуцветен и дори трицветен кожен салон с електрически - спортни седалки, пакет камери с обзор 540 градуса и изкуствен интелект с гласови функции, който има взаимодействие с навигационната система и приложенията на Kuwo Musik и Himalaya. 

Под капака на обновеният Aeolus Yixuan, място ще намира само 1.5 литровият, бензинов мотор с мощност 125 к.с., както и неговата турбо версия с мощност 197 к.с. Базовата версия е оборудвана с 5-степенна трансмисия, докато турбо моделът разчита на 6-степенна, двудискова скоростна кутия. Атмосферният агрегат допринася за по-ниската базова цена с която ще се предлага модела. Така въпреки направените промени цените на китайският седан позициониран върху CMP платформата на Stellantis ще стартират от 8 900 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар