петък, 5 август 2022 г.

Honda Fit / Jazz с леки козметични промени и подобрена e:HEV технология

Honda, актуализира своят компактен модел - Jazz / Fit с леки козметични промени и нова хибридна технология. Външните промени се свеждат до наличието на нови брони и нова радиаторна решетка, което в никакъв случай не го прави по-атрактивен. 

Производителят не съобщава конкретни данни относно задвижването, но се споменава, че хибридната e:HEV система осигурява повече мощност с подобрена реакция на педала на газта, която ще бъде снабдена с технология за регенеративно спиране, която ще се управлява от лостчета на волана. Налична в гамата ще бъде и "RS" версия, която обаче на дали ще получи допълнителна мощност спрямо нормалните версии. В Япония, налични ще бъдат и версии оборудвани с ДВГ, задвижващи предните или 4-те колела. Повече подробности ще станат ясни в края на лятото, когато ще се състои официалната премиера на обновената Honda Jazz.

В интериора не се забелязват промени включително 7-инчовият, цифров инструментален панел и 9-инчовата мултимедийна система. серийно за модела ще бъде наличен пакета за подпомагане на шофирането - Honda Sensig ADAS, която ще разполага и със активна система за разпознаване на пътните знаци влияеща на скоростта на автомобила. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар