сряда, 15 юни 2022 г.

Subaru Ascent с обстоен фейслифт

 Предлаганият и произваждан в САЩ, триредов SUV модел - Subaru Ascent, получава обстоен фейслифт което означава, че японците няма да представят негов пряк наследник или поне, не такъв с ДВГ. Това е първото обновяване на модела представен през 2017 година, чиито външни промени са значими. Предната част е изцяло нова с нов дизайн на бронята, радиаторната решетка и фаровете. Значими промени има и в задната част, където място намират изцяло нови задни светлини с С-образна форма, както и задната броня. 

В интериора също има промени, които веднага се забелязват. Наличието на новата инфотайнмънт система с вертикално разположен 11.6-инчов тъчскрийн екран, който намира място в Subaru LegacyLevorg и WRX, веднага прави впечатление, а в следствие на това дизайна на централната конзола е с нов дизайн. Пред водача обаче продължава да намира място аналогов инструментален клъстер с леко променена графика. Обновеният Subaru Ascent, получава и някой нови добавки, като: комплекс от камери с обзор 360 градуса и вградени микрофони във всички седалки, които са с нов дизайн, което позволява на всички пасажери да общуват без да повишават глас. Серийно се предлага новото поколение на системата за предотвратяване на сблъсък - EyeSight, която вече разполага с трета - централна камера за по-добро сканиране на пътя и откриване на обекти включително и животни. 

Под капака, няма какво ново да се види. Там място намира 2.4 литровият, турбо бензинов, 4-цилиндров, боксер с мощност 264 к.с., куплиран серийно с CVT трансмисия задвижваща четирите колела. Водачът вече може да избира от два режима на работа - Snow / Dirt и Deep Snow / Mud. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар