четвъртък, 21 април 2022 г.

Roewe RX9 е новият флагман на марката

Китайската марка ще представи своя нов флагмански SUV модел наречен RX9, който ще предлага три реда седалки, комфортен интериор и динамичен дизайн издържан в стила на показаният преди броени дни Roewe RX5. Според оскъдната информация, триредовият модел ще се задвижва от 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 234 к.с., куплиран с изцяло нова 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към предните колела. Срещу доплащане ще бъде налична и трансмисия 4х4. 

Снимки на интериора все още няма, но там се очаква инструментален клъстер с два екрана пред водача и минималистичен дизайн с минимален брой физически бутони. За мястото на пасажерите не трябва да се тревожим, тъй като дължината на Roewe RX9 възлиза на - 4.98 метра, ширината - 1.98, височината - 1.79, а междуосието - 2.91 метра. 

Повече детайли и снимки ще бъдат добавени към този пост, веднага щом станат налични. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

След официалната премиера на триредовият, флагмански SUV модел на марката, бе потвърдено наличието на 2.0 литровият, турбо бензинов мотор с мощност 234 к.с., но в съчетание с 9-степенна, автоматична трансмисия и задвижване 4х4 с халдекс съединител на задният мост. 

Интериора на Roewe RX9, предлага комфортна обстановка със станционарна конзола пред водача и спътника до него, включваща три дисплея и общ диагонал от 47-инча. HUD дисплей липсва и не се предлага дори срещу доплащане. Първоначално моделът ще се предлага в 6 местна конфигурация с индивидуални кресла на първите два реда и ел. седалки, които могат да се поръчат с функция за масаж и вентилация. Панорамният покрив също се предлага като опция за модела. Цените на базовата версия в Китай ще започват от 32 300 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар