събота, 9 април 2022 г.

Chery Arrizo 8 е флагманският седан на китайската марка

 На отмененият автосалон в Пекин, Chery трябваше да покаже своя флагмански седан наречен Arrizo 8, но тъй като това не се случи, марката представи модела онлайн като обеща, че ще представи официална информация за него съвсем скоро. Според настоящата информация Chery Arrizo 8 е с дължина - 4.8 метра и ще се конкурира с модели като: Toyota AvalonKia K5 и Nissan Altima

От снимките става ясно, че интериорът предлага подобаваща обстановка с дигитален панел от два сдвоени, 12.3-инчови дисплея, чрез които се управляват всички функции в автомобила и хедъп дисплей с добавена реалност. Серийното оборудване включва неща като: 10 въздушни седалки, ел. седалки с подгряване и система за разпознаване на лица, която следи умората на водача. 

Относно задвижването се предполага, че марката ще заложи за този модел на бензиновите, турбо мотори с обем от 1.6 и 2.0 литра с мощност съответно от 197 и 254 к.с., куплирани с 7-степенната, двудискова трансмисия задвижваща предните колела. Все още няма информация дали ще присъства и хибридна версия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар