вторник, 15 март 2022 г.

Toyota актуализира моделите Glanza и Starlet

 След обстойното обновяване на Suzuki Baleno, представен миналият месец, сега идва ред да бъде представена и обновената версия на неговият брат близнак - Toyota Glanza / Starlet. Моделът на Toyota също получава нова предна част с елегантен дизайн, който отличава значително модела от своят събрат и вече двата модела не могат да бъдат объркани. 

Модерният интериор от Baleno е пренесен директно без промени в обновената Toyota Glnza. това означава, че компактният хеч ще се предлага с 7 или 9-инчови тъчскрийн екрани за мултимедийната система, както и с хедъп, който обаче ще бъде наличен срещу доплащане. Новост е наличието на по-евтини нива на оборудване, което изравнява двата модела ценово и клиентите вече ще бъдат привличани по-скоро от външният вид, от колкото оборудването което предлагат двата автомобила. 

Под капака на базовата версия място продължава да намира 1.2 литровият, 4-цилиндров бензинов мотор с мощност 90 к.с., куплиран с 5-степенна, механична или роботизирана трансмисия. Версиите които ще се предлагат извън границите на Индия, където на някои пазари носят името Starlet ще се предлагат с 1.5 литров мотор с мощност от 105 к.с.


Няма коментари:

Публикуване на коментар