неделя, 18 април 2021 г.

Audi A7L само за Китай

 Благодарение на извратения китайски вкус, вече имаме удължена версия на Audi A7, която за радост ще се произвежда и продава само в Китай. След прекрасната концепция Audi A6 e-tron в Шанхай, марката ще представи и Audi A7L в класическа форма на седан и удължено междуосие, което осигурява завидно пространство на двуметровите китайци, които явно не са малко имайки предвид популярността на автомобилите с удължено междуосие в Китай. 


Общата дължина на модела възлиза на 5.08 метра и той ще бъде позициониран съответно между Audi A6L и дългата версия на Audi A8. За задвижване Audi A7L ще разчита на 3.0 литров, TSI мотор снабден с лека хибридна технология с мощност 340к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия предаваща движението към четирите колела. 


Интериора на A7L, не се различава от този на A7 Sportback с множеството си дисплеи, които правят обстановката високотехнологична. Марката е подготвила и версия наречена - First Edition, която ще бъде ултра луксозно оборудвана и ще бъде налична в 1000 копия. За сега производителят мълчи по отношение на цените.








Няма коментари:

Публикуване на коментар