понеделник, 4 януари 2021 г.

SWM G01 и G01F налични в Европа с цени от 20 000 евро

През 2014 година китайският производител Shineray Holding, закупи италианската фирма за мотопеди SWM, като по този начин си осигури безпроблемен достъп до европейските пазари. Въпреки това, китайците се сблъскаха с някой пречки, които явно вече са в историята и от тази година ще предложат на европейските пазари моделите G01 и G01F. Това е градски кросоувър, който ще се предлага в две версии, като по-скъпата ще разполага със собствен стил и по-фънки интериор. 



За задвижване и двата модела разчитат на 1.5 литров, бензинов, турбо мотор доставян от Brilliance с мощност 156к.с., куплиран с 6-степенна, механична или автоматична трансмисия задвижваща предните колела. Задвижване на четирите колела не се предлага, дори и срещу доплащане.


Оборудването е богато още от базовата версия, която ще се предлага на цена - 19 990 евро. на борда място намират круиз контрол, 6 въздушни възглавници, пълен ел. пакет, сензор за пътни знаци, автоматични фарове и чистачки, мултимедия с 7-инчов екран, сензор за обекти в сляпата зона на водача, климатроник и др. За по-скъпата версия - G01F, клиентите могат да поръчат отваряем, стъклен покрив, инфотайнмънт система с 10-инчов дисплей, асистент за спускане и потегляне при наклон, камери с обхват 360 градуса, кожен салон, парктроник и индукционно зарядно за мобилни устройства. Първоначално продажбите на двата модела ще започнат в Испания и Португалия, като в по-късен етап марката възнамерява да предлага своите модели в Италия и Гърция. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар