четвъртък, 31 декември 2020 г.

Haval M6 с обстоен фейслифт и нов интериор

По някога се чудим, как китайците съумяват да модернизират своите модели в рамките на една - две години. След обновяването на Haval M6, който е един от най-евтините модели в гамата на марката, сега отново ставаме свидетели на пореден фейслифт за модела, който ще бъде представен официално след няколко седмици. След последното обновяване на модела, неговите продажби се съживиха и за една година в Китай, бяха продадени над 120 000 бройки. 


Сега марката отново модернизира модела с нов дизайн, като му придава по-модерна визия. Предната и задната част са изцяло нови, а страничната линия с плаващият покрив е останала в миналото. Интериорът също е изцяло нов с модерна централна конзола и широкоекранен дисплей за инфотайнмънт системата и най-вероятно ще възбуди още повече интереса към този модел въпреки, че пред водача място намира нормален аналогов инструментален панел. 


За задвижване обаче продължава да разчита на познатият - 1.5 литров, бензинов турбо мотор с мощност 150к.с., куплиран с 6-степенна, механична или 7-степенна, двудискова трансмисия предаващи движението само към предните колела. Най-голямата модернизация в механиката е замяната на традиционната ръчна спирачка с електрическа такава, което е довело и до отпадането на традиционният скоростен лост. Обновената версия на М6 ще се предлага с цени от 11 600 долара, което е с около 10%, повече от цените на настоящата версия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар