сряда, 16 декември 2020 г.

Honda Life само за Китай

 В Китай, новото поколение на Honda Jazz ще се предлага под името Life и то успоредно с оригиналната версия. Honda Life, обаче ще се произвежда от GAC-Honda и разполага с леко променен дизайн на екстериора. Новият дизайн на броните и новата радиаторна решетка са достатъчни да придадат значително по-добър облик на компактният модел. 


В интериора промени няма, а и не са необходими. Само леко променената централна конзола между седалките прави китайската версия по-различна. Оборудването обаче е станало по-богато, тъй като Honda Life ще се предлага само във версиите Sport и Crosstar. За сметка на това обаче китайските потребители няма да могат да се възползват от задната сгъваема седалка, която трансформира интериора в товарно пространство. 


За разлика от Honda Jazz, предлаганата в Китай версия ще се задвижва от бензинов 1.5 литров агрегат с мощност 131к.с., куплиран с CVT трансмисия задвижваща предните колела. За сега не се споменава дали Honda Life ще се предлага и на други пазари, но е много вероятно моделът да стане наличен и в Русия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар