събота, 24 октомври 2020 г.

Новото поколение на Acura MDX, представено като прототип

 Японците представят изцяло новото поколение на Acura MDX в неговата предпроизводствена версия. Серийният модел се очаква да бъде представен следващата година, но 99%, от дизайна, който виждаме днес ще бъде без промяна. Ясно е, че това ще бъде най-луксозният SUV на марката и ще бъде разположен върху платформата на Acura TLX, което пък се отразява и на размерите, които са нараснали във всички посоки. 


Интериора на седемместният модел ще предлага всички най-нови системи с които марката разполага. панорамният покрив ще се предлага срещу доплащане, както и 1000 ватовата озвучителна система с 25 високоговорителя. Серийно на борда място ще намират цифровият инструментален панел и инфотайнмънт системата с 12.3-инчови екрани. 

Под капака се очаква място да намира и познатият - 3.5 литров, V6-цилиндров мотор, оборудван с новата 10-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните или четирите колела. най-вероятно върховите модификации ще разчитат на новия - 3.0 литров, турбо мотор с мощност 360к.с. По-малкият - 2.0 литров, турбо мотор не е потвърден за модела, макар и с успех да успее да замени атмосферният, 3.5 литров мотор. Нищо не се съобщава за хибридните модификации, но такива най-вероятно ще има в производственият модел. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар