четвъртък, 10 септември 2020 г.

Genesis G70 с обстоен фейслифт и нов агрегат



Седанът на премиум корейската марка и конкурент на немската тройка, бе представен преди три години, но така и не стана популярен на пазарите в Европа. На други пазари, включително и САЩ, Genesis G70 се радва на дори продажби и не случайно, марката отделя значителни средства за неговото планирано обновяване. Външно моделът е изцяло преобразен и сега разполага с новата дизайнерска линия на марката, която се вписва най-добре именно в този модел. Дизайнерите изключително успешно са успели да интегрират новият дизайн, като са успели да придадат още по-динамично излъчване на модела.
В интериора промените не са толкова фрапиращи, но там вече се забелязват цифров инструментален панел пред водача и по-голям 10.2-инчов екран за новата инфотайнмънт система. 
Относно механиката все още няма информация, но се знае, че под предния капак място ще намира нов - 2.5 литров, турбо бензинов агрегат с мощност 290к.с. На върха в гамата ще продължава да стой - 3.3 литровият, би-турбо мотор. Новост също така е и отсъствието но механична трансмисия, а задвижването на четирите колела остава като опция за модела. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар