вторник, 5 декември 2017 г.

Ford Transit Connect и Transit Courier с фейслифт

От средата на следващата година в Европа ще бъде налична фейслифт версията на Ford Transit Connect. Моделът получава нова предна част с променен дизайн на радиаторната решетка и фаровете, а благодарение на променената броня, аеродинамиката е подобрена. В интериора не се съобщава за промени освен, че налична вече ще бъде мултимедия с 8-инчов дисплей. Системите за предотвратяване на сблъсък, асистента за поддържане линията на движение, адаптивният круиз контрол и  активен асистент при паркиране вече ще са налични и тук. 
Под капака също се съобщава за новости, като най-важната е наличието на новия, 1.5 литров, дизелов мотор. Познатият бензинов, 1.0 литров Еcoboost, получава технология за деактивиране на част от цилиндрите и подобрена 6-степенна, механична трансмисия. Дизеловия двигател може да бъде куплиран и с новата 8-степенна, автоматична трансмисия.
Ford Transit Courier, също получава подобрения, но при него външните разлики се свеждат до новия дизайн на предната броня. Той също получава получава обновената версия на 1.0 литровият, турбо мотор, както и новият 1.5 литров дизел, куплирани с 6-степенна, механична трансмисия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар