неделя, 21 ноември 2021 г.

Buick GL8 Flagship Concept визиолизира следващото поколение на MPV модела

По време на автоизложението в Гуанджоу, американците представиха концепция, която визиоализира следващото поколение на предлаганият в Китай, MPV модел - Buick GL8. Надява ме се по-голямата част от дизайна и елегантните линии, който виждаме днес в концептуалният модел да бъдат пренесени в серийната версия, която би трябвало да видим до края на следващата година. Срещуположно отварящите се врати и огромният панорамен покрив обаче със сигурност ще отпаднат в серийният модел, както и камерите, които заменят страничните огледала, чието предимство все още не е доказано в реални условия. 



Главното внимание е насочено именно към дизайна на екстериора и интериора и за това марката не пояснява каквито и да е подробности относно задвижването, но нейните намерения са до 2035 година в нейната гама да присъстват само изцяло електрически задвижвани модели. 


Интериора на Buick GL8 Flagship Concept е не по-малко интересен, като е обърнато специално внимание към дребните детайли. Концепцията предлага място за четири човека, като предните две седалки могат да се въртят на 180 градуса, а задните пасажери са разположени на удобен, двуместен диван. Пред водача обстановката е минималистична без каквито и да е физически бутони, като всички функции на различните системи се управляват или от волана със сензорни бутони или чрез 30-инчовият комбиниран дисплей. На борда място намира автономна система за шофиране от 4-то ниво, над която марката работи в момента и система за подтискане на шума за по-комфортна атмосфера по време на движение. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар