неделя, 7 юни 2015 г.

Volkswagen Phaeton с леки козметични промени за Китай

Въпреки, че преди 5 години Volkswagen Phaeton, бе подложен на козметична операция, марката не можа да постигне очакваните продажби на модела. От тази година неговите продажби в много страни, бе преустановено, а основния пазар на модела остана Китай. Там VW Phaeton се радва на добра популярност и се предлага изключително с бензинови агрегати. От този месец, модела получава някои последни актуализации като: нова предна броня с LED - дневни светлини, предни светлини с тъмна основа, радиаторна решетка с матови елементи и ел. странични огледала с LED - сигнални светлини. Стъкления, соларен люк на тавана е с нова функция и автоматичен дефлектор, който се регулира автоматично според това, с каква скорост се движи автомобила. Това допринася за по-нисък шум в интериора, при движение с висока скорост и отворен шибедах. В интериора също се наблюдават известни промени, свързани предимно с оборудването на втория ред седалки, където вече ще бъдат налични и два 10.2-инчови дисплея за развлечение на пасажерите. 
Що се отнася до агрегатите, то в Китай, VW Phaeton ще се предлага с бензиновите: 3.0, 3.6 и 4.2 литрови агрегати с мощност между 250 и 335к.с. Всички ще бъдат куплирани с автоматична трансмисия предаваща движението към четирите колела. 
Това ще е последната актуализация на модела, до като се появи новото поколение, което трябва да видим някъде през 2017 година. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар