петък, 5 юни 2015 г.

Последни шпионски снимки на Audi A4 (B9)

До като чакаме официалната премиера на Новото Audi A4, пред нас са последните шпионски снимки на модела. На тях, той е почти без маскировка и можем ясно да видим, какво да очакваме от изцяло новото А4. потвърждава се предположението, че дизайна ще бъде еволюция на този, които сме свикнали да виждаме, а и не сме очаквали друго.
Успоредно с това стават ясни някои детайли, които до сега не бяха потвърдени официално. На първо място трябва да споменем наличието на новата 9-степенна, автоматична трансмисия, която ще се предлага за повечето версии на модела. Под предния капак място ще намират бензиновите 1.4, 2.0 и 3.0 литрови, бензинови агрегати всички с принудително пълнене на цилиндрите. Дизеловите версии ще разчитат на 1.6, 2.0 и 3.0 литровите TDI. 
Интериора ще бъде бъде значително по-изчистен с увеличено пространство за возещите се на втория ред седалки. На лице ще бъде нова, MMI инфотейнмънт система, както и новите прибори пред водача с LCD дисплей, който ще се предлага срещу доплащане за по-горните нива на оборудване. Официалната премиера на Audi A4 (B9) ще се състои по време на автосалона във Франкфурт, през септември месец. Ние от своя страна се надяваме официалните снимки, както и информацията за модела да бъдат налични още през август месец. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар