понеделник, 23 септември 2024 г.

Dongfeng M-Hero 917 Dragon Armor Edition е офроуд звяр, който покорява сърцата на богатите

 

Dongfeng M-Hero 917 Dragon Armor Edition  е създаден, за да впечатлява и да доминира, като съчетава мощ, стил и иновации в едно. Това е версия на представеният преди две години Mengschi M-Hero / Warrior 917, която и Батман би карал. Новата версия на модела се характеризира със своята уникална “Desert Storm Military Yellow” боя и контрастиращ сребърен покрив. Вертикалната решетка, широките военни калници и леката предна броня придават на автомобила агресивен и внушителен вид, а кованите джанти и пълно размерната резервна гума завършват общата картина. 

За задвижване, този звяр разчита на четири електромотора, които заедно генерират впечатляващите 1088 к.с. и позволяват на M-Hero 917 да ускорява от 0 до 100 км/ч за само 4.2 секунди. Тяговата батерия е с капацитет от 140 кВтч. и осигурява автономия до 500 км. Със своята система за задвижване на четирите колела и режим “краб”, този SUV може да се движи странично, което го прави изключително маневрен и подходящ за всякакви терени. Предвидена за модела е и EREV версия с удължен обхват и 1.5 литров, турбо мотор с мощност 197 к.с., който служи за генератор на тяговата батерия с капацитет от 66 кВтч. С пълен резервоар и заредена на 100% батерия, тази версия може да измине до 1032 км. 

M-Hero 917 Dragon Armor Edition не е само мощен, но и интелигентен. Снабден с най-новите технологии, той предлага всичко необходимо за комфортно и безопасно пътуване. От интегрираният RV захранващ порт до различните външни инструменти като: пожарогасител, лопата и резервоар за гориво – всичко е на мястото си и готово за действие. Когато отворите вратите ще бъдете посрещнати от интериор, който е истинско произведение на изкуството. Седалките са облечени в висококачествена кожа Nappa, която не само изглежда страхотно, но и предлага невероятен комфорт. На таблото откриваме не един, не два, а цели три големи екрана. Централният контролен екран е с впечатляващите 15.6 инча, докато инструменталният панел и екранът за спътника са по 12.3-инча всеки. Тези екрани не само изглеждат страхотно, но и предлагат всички необходими функции за управление на автомобила и забавление по време на пътуване. Съчетанието от висококачествени материали, модерни технологии и невероятен комфорт прави този SUV идеален за всеки, който търси нещо повече от просто автомобил. Марката предвижда освен на родният пазар, да предлага Dragon Armor Edition и на пазарите в Швейцария и Близкия изток. В Китай продажбите на модела вече са започнали с цени от 109 000 долара, които лесно могат да надхвърлят границата от 130 000 долара, ако решите да оборудвате своят модел с всичко необходимо за оцеляване в пустинята. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар