сряда, 8 май 2024 г.

Bentley Mulliner Batur Convertible ще бъде произведен само в 16 бройки с цена над 2 млн. евро

 

Ювелирният Bentley Mulliner Batur, получава и своята открита версия която ще бъде произведен в 16 екземпляра, чиято цена ще стартира от поне 2 млн. евро. Собствениците обаче ще имат достъп до неограничен списък за персонализиране на своите модели, което означава, че надали ще има екземпляр със спомената цена. След Bentley Mulliner Bacalar и Mulliner Batur, Mulliner Batur Convertible е третият модел от серията за уникални модели на марката подготвена от Mulliner и ще бъде един от последните който разполага с W12-цилиндровият, би-турбо мотор на марката който тук развива 740 к.с. Той съчетан с 8-степенна трансмисия задвижваща и четирите колела. 

Интериорът на Batur Convertible е идентичен с този на купе версията, но сега предлага място само за двама души. Производителят гарантира, че всяка производствена единица ще разполага с различен интериор изработен според предпочитанията на своя собственик. Сред най-впечатляващите опции от списъка с екстри е 3D отпечатаните детайли от розово злато и седалките които разполага с над 140 000 шева. 

Важно е да се спомене, че експонатът на снимките е демонстрационен модел от нулева серия, за да могат бъдещите клиенти да развия своята фантазия при поръчката за своите модели. Неговата каросерия е боядисана в нюанса Vermillion използван и в интериора, 22-цоловите джанти и радиаторната решетка. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар