сряда, 27 март 2024 г.

Фейслифт за Hyundai Santa Cruz

 

Представения преди три години Hyundai Santa Cruz все още не може да добие очакваната популярност сред клиентите в Северна Америка, но корейската марка не се отказва и представя неговата фейслифт версия която придава по-груб облик на модела. Промените обхващат предимно предната част където се откроява преработената радиаторна решетка и по-грубият дизайн на бронята. погледнат отзад обновеният Santa Cruz може да бъде различен по новият заден прозорец с добавена малка отваряща се секция. В гамата на модела е добавена и XRT версия с добавени офроуд предпазни елементи на броните и вратите, която ще се предлага серийно с 18-цолови джанти и гуми за всякакъв терен. 

За разлика от екстериора, то интериора е изцяло нов с цифров панел с два 12.3-инчови екрана и инфотейнмънт система с CarPlay и Android и възможност за обновяване по въздуха. Стандартно моделът е оборудван със системата Digital Key 2 с пръстов отпечатък, която би трябвало да намали случаите на кражба.

По отношение на механиката обаче в обновеният Hyundai Santa Cruz, промени няма. Това означава, че за задвижване моделът ще разчита единствено на 4-цилиндровшят, 2.5 литров мотор в атмосферна и турбо версия и мощност съответно от 194 и 285 к.с. при всички случаи трансмисията е 8-степенна, двудискова, но системата за задвижване на четирите колела ще бъде налична само за атмосферната версия.  


Няма коментари:

Публикуване на коментар