вторник, 19 март 2024 г.

Новото поколение на GAC Trumpchi GS4 с цена от 14 000$

 Новото поколение на GAC Trumpchi GS4, бе разкрито късно снощи от китайските медии, а неговата официална премиера се очаква да се състои по време на автосалона в Пекин. Моделът израства във всяко едно отношение и притежава модерен дизайн и модерни технологии въпреки конвенционалното си задвижване. С дължина от 4.68 метра, китайският кросоувър се доближава до Toyota RAV4 и предлага багажно пространство от 638 литра.

Под капака на Trumpchi GS4 MAX, място намира 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 177 к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия задвижваща предните колела. Според информацията средният разход на горива е в рамките на 6.8л/100км., като за сега динамичните характеристики не се съобщават. 

Интериорът предлага място за 5 човека и е изключително добре оборудван, имайки предвид цената от едва 13 880 долара. Пред водача място намира двойка дисплей за инструменталният панел и инфо-развлекателната система с гласов контрол и изкуствен интелект и  размери съответно от 10.2 и 14.6-инча. Стандартно моделът е оборудван с пакета за безопасност и подпомагане шофирането наречен ADIGO PILOT, който осигурява автономно шофиране от 2-ро ниво. Срещу доплащане ще се предлагат предни седалки с масаж и обдухване, тапицерия от изкуствена кожа и панорамен покрив с електрическа щора. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар