събота, 9 декември 2023 г.

Evolute i-Space е първият хибриден модел на руската марка

 Руската марка до сега предлагаше в своята гама само електрически модели, но от следващата година на пазара ще бъде наличен и първият хибриден модел. Той от ново е базиран на модел от гамата на Dongfeng, а в случая  това е представеният преди две години  Fengguang 580 . Руският модел ще носи името Evolute i-Space и ще се различава визуално от своят донор с леко променен дизайн на радиаторната решетка.

Триредовият хибриден SUV е с дължина - 4.76 метра и междуосие от 2.78 метра, което е предпоставка за подобаващо вътрешно пространство. Втория ред седалки може да се регулира надлъжно, а багажното пространство достига обем от 2125 литра в случай, че последните два реда седалки са сгънати. 

Интериора е идентичен с китайският модел което означава, че пред водача място намира цифров панел с два дисплея съответно за инструментариума и инфо-развлекателната система дело на Huawei. В базовото оборудване са включени неща като: подложка за безжично зареждане на телефони, отопляеми вентилирани предни седалки, панорамен покрив, видеорекордер, камери с кръгов обзор и набор от асистенти подпомагащи шофирането. 

За задвижване Evolute i-Space разчита на хибридно задвижване с удължен обхват, оборудвано с - 1.5 литров, атмосферен мотор който служи само за генератор на тяговата батерия с капацитет от 17.8 кВтч. Електромоторът задвижващ предните колела е с мощност 178 к.с., а посочената автономия в изцяло електрически режим може да достигне до 87 км. С пълен резервоар и напълно заредена батерия собствениците ще могат да изминат 1150 км. при среден разход от 5.5л/100км. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар