четвъртък, 30 ноември 2023 г.

Фейслифт версиите на Chevrolet Tahoe и Suburban ще бъдат налични в САЩ от края на 2024г.

 Моделното семейство на Chevrolet Tahoe / Suburban е подложено на планирано обновяване, което трябва да издигне пълноразмерните SUV-та на конкурентно ниво с наличието на нови технологии на борда. За целта освен външните промени моделите вече ще са налични с изцяло нов интериор и актуализирана механика. 

Започвайки от интериора, то там вече намираме съвсем нова обстановка с 11-инчов цифров инструментален панел пред водача допълнен от инфо-развлекателна система с 17.7-инчов тъчскрийн екран. На практика, на борда място ще намират  всички системи и асистенти за подпомагане на шофирането и увеличаване на безопасността с които GM разполага в момента, включително и системата за автономно шофиране Super Cruise, която обаче ще бъде налична срещу доплащане заедно с активният асистент за паркиране и HUD дисплей. 

Бензиновите версии ще продължават да бъдат налични с познатите 5.3 и 6.2 литрови, V8-цилиндрови агрегати с увеличена мощност на 355 и 426 к.с., куплирани с 10-степенна, автоматична трансмисия задвижваща задните или четирите колела. Дизеловата версия остава в гамата, но с изцяло преработена версия на 3.0 литровия, 6-цилиндров, редови - Duramax, който разполага нови бутала и инжектори и  мощност която вече възлиза на 309 к.с. 

Освен актуализираните агрегати, обновените Tahoe и Subatban получават преработено задно окачване и кормилна система, които подобряват значително поведението на пътя. Собствениците за първи път ще имат възможност да поръчат своите модели и с  адаптивно, въздушно окачване, както и Magnetic Ride Control.



Няма коментари:

Публикуване на коментар