понеделник, 16 октомври 2023 г.

Фейслифт за Nissan Rogue

 Три години след премиерата на последното поколение Nissan Rogue, японският SUV предлаган в САЩ, получава планиран фейслифт. Външните промени са насочени предимно към новата радиаторна решетка издържана в новият стил на марката и леко промененият дизайн на бронята включително и задната. Налични за модела са нови лети джанти, декоративни екстериорни елементи от пиано лак и нови цветове за каросерията.

В интериора веднага прави впечатление новата инфоразвлекателна система с 12.3-инчов, широкоекранен дисплей и възможност за използване на различните приложение на Google, без да е необходимо свързването на вашето мобилно устройство. Разширеният пакет от асистенти подпомагащи шофирането, позволява да се осъществява а автономно шофиране от ниво 2. За обновеният Rogue се предлага и разширен набор от тапицерии с разширена цветова гама, което дава по-голяма възможност за персонализиране. 

Под капака промени няма. Nissan Rogue 2024 продължава да разчита на 4-цилиндровият, 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 204 к.с., куплиран серийно с CVT трансмисия предаваща движението към предните или четирите колела в зависимост от версията. До края на годината се очаква да бъде представена и обновената версия на предлаганият в Европа и Япония идентичен модел Nissan X-Trail, чиито агрегати се предлагат оборудвани и с лека хибридна технология. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар