четвъртък, 14 септември 2023 г.

Обновеният Jeep Gladiator наличен само с V6-цилиндровият Pentastar

 След обновяването на Jeep Wrangler, сега американците представят и фейслифта на товарната версия - Jeep Gladiator. По подобие на Wrangler и Gjadiator, получава същият ревизиран стил на предната част, както и нов интериор наличен с по-добро оборудване. 

Обновената версия предлага две нови модификации наречени Mojave X и Rubicon X с подобрени офроуд характеристики, но без да страда комфорта от това, тъй като същите разполагат с кожена тапицерия от напа и ел. седалки. Новият 12-инчов дисплей за инфоразвлекателната система ще бъде наличен за всички версии на модела, както новите джанти и няколко нови цвята, които ще открояват обновената версия от далеч.

Под капака на обновеният Jeep Gladiator място ще намира само 3.6 литровия, V6-цилиндров Pentastar с мощност 289 к.с., куплиран серийно с 6-степенна, механична трансмисия задвижваща четирите колела. Срещу доплащане, налична за модела е и 8-степенната, автоматична скоростна кутия. голяма вероятност има в по-късен етап марката да предложи хибридно задвижване за модела с техниката от Wrangler 4xe, но това все още не е потвърдено официално. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар