понеделник, 27 март 2023 г.

Hyundai Sonata с обстоен фейслифт и изцяло нов интериор

 Тази седмица стартира с представянето на обновеният Hyundai Sonata, чиято официална премиера пред публика ще се състои на 30-ти март. Корейците изрично съобщават, че това е повече от обикновен фейслифт, тъй като по модела са направени множество промени, които трябва да го задържат поне още 5-6 години на пазара, докато бъде представен неговият EV наследник. 

Дизайна видимо е променен, като е придобил значително по-агресивна визия с характерната напоследък широка радиаторна решетка допълнена с хоризонталната LED светлина добавяйки футуристичен привкус. В задната част също има какво ново да се види. Там наблюдаваме преработен капак с LED светлинна лента и Н-образни задни светлини, както и бронята с нов дизайн и ясно изразен дефлектор. 

Интериора също е изцяло нов и предлага извит към водача цифров инструментален панел с два сдвоени 12.3-инчови екрана, съответно за инструментариума и мултимедийната система. Централната конзола между седалките също променена, като от нея премахнат шалтера за превключване на предавките, който е заменен от лост позициониран на кормилната колона. Производителят гарантира, че на борда място ще намират най-новите технологии познати за компанията.

Официална информация за това, какво се случва под капака на обновената Sonata, все още не е предоставена, но според непотвърдена информация има възможност да видим за пръв път в историята на модела и версия със задвижване на четирите колела. За повече подробности ще трябва да изчакаме до края на седмицата. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар