петък, 24 март 2023 г.

EVO 4 стартира с цени от 18 900 евро в Италия

 Фейслифт версията на DR4 ще се предлага в Европа под името EVO 4. Не е тайна, че странният кросоувър е базиран на представеният преди 9 години Jac S3 , чиято актуализация през 2019 година промени коренно неговият дизайн. Сега почти без промени моделът стига и до Европа, благодарение на италианската DR, която всъщност се грижи за разпространението на моделите EVO в Европа. 

Единствената алтернатива за задвижване на EVO 4 е 1.6 литровият, бензинов мотор с мощност 115 к.с., куплиран с 6-степенна, механична трансмисия. Предлага се и версия с LPG, чиято мощност възлиза на 106 к.с. 

Серийно моделът се предлага оборудван с 6 въздушни възглавници, пакет от асистенти подпомагащи шофирането, камера с обзор 360 градуса, мултимедия с 10.2-инчов екран, кожена тапицерия, шибедах, кожен мултифункционален волан, климатроник и пълен ел. пакет. Срещу доплащане новите собственици могат да избират единствено цвета на купето, чиито таван във всички случаи е черен. Цените в Италия на EVO 4 стартират от 18 900 евро, което е примамливо въпреки съмнителното качество на материалите. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар