четвъртък, 14 юли 2022 г.

Suzuki XBeet с леки подобрения за моделната 2023г.

 Предлаганият от 2017 година в Япония, градски кросоувър модел - Suzuki XBeet, получава леки визуални промени и обогатена цветова палитра. Външно обновеният модел се различава единствено с новата радиаторна решетка и нов дизайн на джантите. Освен това купувачите вече ще имат възможност да избират 13 цветови комбинации за своите модели, като за пръв път се предлага и три тонално оцветяване за по-фънки излъчване. 

В интериора промени не се забелязват освен наличието на нова мултимедийна система с по-голям екран, която продължава да се предлага срещу доплащане и по-богато оборудване, което включва разширен набор от асистенти за подпомагане на шофирането. Дизайна на предните седалки също е променен, като е акцентирано върху по-добрият комфорт и подобрена странична опора. 


По отношение на задвижването, то под предния капак промени няма. Там място продължава да намира 1.0 литровият, 3-цилиндров, турбо бензинов агрегат снабден с лека хибридна система с обща мощност от 102 к.с., куплиран с CVT трансмисия предаваща движението към преднrте или четирите колела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар