петък, 7 януари 2022 г.

Шестото поколение на Honda StepWgn ще бъде представено на 14-ти януари в Токио

 Предлаганият предимно в Япония, MPV модел - Honda StepWgn, получава своя наследник насочен към семейните клиенти и за пръв път ще се предлага в две версии - Air и Spada, които ще се различават визуално една от друга. Като цяло шестото поколение на SrepWgn, притежава изчистен дизайн с кубична форма, който осигурява огромно пространство в интериора.

Серийно моделът се предлага с три реда седалки, като тези на втория и третия ред могат да се местят напред, назад, наляво и надясно и разполагат със секция за отмора на краката. Пред водача място намира 10.2-инчов, цифров инструментален панел, а в центъра на таблото е разположен свободно стоящ 11.4-инчов  дисплей за инфотайнмънт системата. Салонът е изработен от изкуствена кожа обработена така, че да може да се чисти лесно. Производителят предлага широка гама от аксесоари за прекарване на свободното време и значително количество къмпинг принадлежности. Клиентите ще могат да оборудват своите модели и с 15.4-инчови, Full-HD монитори за пасажерите на втория и третия ред седалки. 

За сега липсва, каквато и да е информация относно задвижваното на новият MPV модел, но подробна информация за него ще бъде добавена след официалната премиера, която ще се състой на 14-ти януари по време на автосалона в Токио. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Официалната информация сочи, че новото поколение на Honda StepWGN ще се задвижва от 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 150 к.с., куплиран с CVT трансмисия задвижващи прединте колела. Налична е и хибридна версия наречена e: HEV с 2.0 литров, бензинов мотор с мощност 145 к.с. и електромотор, чиято обща мощност възлиза на 184 к.с. Задвижването на четирите колела ще се предлага срещу доплащане и за двете версии. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар