неделя, 17 октомври 2021 г.

Changan Oshan X7 Plus с цена от 11 000 евро

 Китайската марка официално представи своя  нов кросоувър наречен Oshan X7 Plus. Той е базиран на представеният преди две години Changan CS75 Plus, но ще бъде негова по-евтина версия. Цените на Oshan X7 Plus ще започват от 10 700 евро и ще достигат 18 000 евро по сегашния курс за върхово оборудваната версия. 


Под капака място намира 1.5 литров, бензинов, турбо мотор с директно впръскване на горивото и мощност от 187 к.с., куплиран с 6-степенна, механична или 7-степенна, двудискова трансмисия. При всички случаи задвижващи са само предните колела. производителят съобщава, че ускорението на модела от 0 до 100 км/ч. става за 8.2 секунди. 


Въпреки ниската си цена, серийно моделът ще се предлага с завидно оборудване. Пред водача е позициониран цифров инструментален панел, а мултимедийната система се предлага с широкоекранен 12.3-инчов тъчскрийн екран. Двузоновата климатична инсталация, пълният ел. пакет, круиз контрола и системи подпомагащи шофирането също са част от серийното оборудване. Срещу доплащане ще бъде достъпна и автономна система за шофиране от 3-то ниво, сензор за наличие на хора и животни в купето, който предупреждава водача за тяхното наличие при заключване на вратите, панорамен покрив, както и вентилираните предни седалки с масажна функция изработени от изкуствена кожа. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар