сряда, 20 октомври 2021 г.

Beijing U5 Plus предлага повече от очакваното

 Китайският концерн BAIC, намери начин да предложи на пазара нова версия на познатият седан Senova D50, носеща името Beijing U5 Plus. Моделът е подобрен във всички аспекти, като предлага модерен дизайн и технологичен интериор. Дължината е нараснала с 3 см., но това не се е отразило по никакъв начин на вътрешното пространство. 

Интериорът предлага всичко необходимо имайки предвид, че началната цена на U5 Plus ще бъде 69 900 юана. Пред водача място намира двойка сдвоени дисплея, съответно 7-инча за инструменталния панел и 12.3-инча за мултимедийната система с гласов контрол и 4G мрежа в най-върховата си версия. Климатичната инсталация обаче остава с механични настройки, като дори не се предлага и двузонов климатроник. 

За задвижване Beijing U5 Plus, разчита на 1.5 литров, атмосферен мотор с мощност 113 к.с. или неговата турбо версия с мощност 150 к.с., куплирани серийно с механична трансмисия. Срещу доплащане за по-мощната версия е налична и CVT трансмисия. Налична е и изцяло електрическа версия, чиито електромотор задвижващ предните колела разполага с 163 к.с. и батерия с капацитет 49.6 или 60.7 кВтч. Производителят обещава автономия от 430 и 524 км. в зависимост от версията. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар