вторник, 25 април 2017 г.

BAIC представи обновените Senova X55 и D50



По време на автосалона в Шанхай, BAIC представи изцяло обновеният кросоувър Senova X55, който бе представен едва преди една година. Продажбите на модела ще започнат в средата на следващата година. Въпреки радикално промененият дизайн на екстериора и интериора, кросоувърът ще разполага със същата механика. Под капака място ще продължава да намира 1.5 литровият, бензинов агрегат в атмосферна и турбо версия, чиято мощност е съответно 115 и 150к.с. Трансмисиите са 5 или 6-степенни, механични, като за по-мощната версия ще се предлага и CVT.
Серийно ще се предлагат неща като: ESP, камера за заден ход, пълен ел. пакет, мултимедия и др. Срещу доплащане пък ще бъдат налични: отваряем, панорамен покрив, кожен салон с електрически и отопляеми предни седалки и др. Намеренията на компанията са да предлага този модел и в Европа, като това се очаква да стане не по-късно от началото на 2020 година. На стария континент моделът ще се предлага само в неговата турбо версия, като цените се очакват да бъдат под 20 000 евро.
 

Фейслифт претърпява и седанът Senova D50. Неговите продажби ще започнат в края на тази година. Под капака място ще намира споменатият по-горе 1.5 литров, бензинов агрегат във версия на мощност от 115 и 163к.с. Серийно той ще бъде куплиран с 6-степенна, механична трансмисия или по желание CVT. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар