понеделник, 30 август 2021 г.

Suzuki Wagon R Smile представено в Япония

 От началото на следващия месец  Япония, започват продажбите на нов "kei" модел представен от Suzuki. въпреки, че в портфолиото на марката в момента присъстват модели като: Suzuki Spacia и Suzuki Solio, марката не се колебае да представи и новото поколение на Suzuki Wagon R, което получава добавката "Smile" към името си. Реално, този модел е версия на Daihatsu Candus, но с леко променен дизайн на екстериора и изцяло нов интериор съобразен с последните модни тенденции. Моделът ще се предлага с богата гама от цветове, като клиентите ще имат възможност ад поръчат и двуцветна каросерия. 


Suzuki Wagon R Smile обаче ще бъде малко по-скъп, но ще се предлага само с атмосферната версия на 3-цилиндровия, 0.66 литров мотор, който тук ще разполага и с лека хибридна система. мощността възлиза на 49 к.с. При всички положения трансмисията е CVT, като срещу доплащане ще бъде налична и версия 4WD.


Интериорът предлага всичко необходимо включително и серийна мултимедийна система, както и богато набор от системи за безопасност като: система за предотвратяване на сблъсък разпознаваща и пешеходци - работеща и в двете посоки на движение, адаптивен круиз контрол и система разпознаваща пътни знаци. Цените на Suzuki Wagon R Smile, стартират от 1 300 000 йени, което се равнява на около 10 000 евро. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар