петък, 27 ноември 2020 г.

Новото Suzuki Solio представено в Япония

 В Япония, марката представя новото поколение на Suzuki Solio, което се простира върху платформата от настоящия модел, но размерите са значително увеличени за този клас автомобили. Новият модел е с дължина от - 3.79, ширина - 1.64 метра, като височината и междуосието остават същите. Благодарение на това вътрешното пространство е увеличено, както и багажното пространство. 


Пет местният модел е запазил задните плъзгащи се врати, а интериора е станал по-качествен и с модерно оборудване, но мултимедийната система с 9-инчов дисплей се предлага срещу доплащане дори и за най-скъпите версии. Всестранните асистенти за шофиране, както и адаптивният круиз контрол обаче са включени в базовото оборудване. Както до сега моделът ще се предлага и с по-агресивна дизайнерска линия наречена - Bandit.


Под капака място намира познатият, 3-цилиндров, 1.2 литров, бензинов мотор с мощност 91к.с., оборудван с лека хибридна технология и CVT трансмисия, предаваща движението към предните или четирите колела в зависимост от модификацията. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар