понеделник, 1 февруари 2021 г.

Maserati Ghibli, Quattroporte и Levante с пореден фейслифт



 Италианците за пореден път освежават своите спортно ориентирани луксозни модели, като този път освен козметичните промени, които отново са едва забележими, марката се е съсредоточила в технологиите налични в нейното трио, като вече за моделите ще бъде налична и автономна система за шофиране от 2-ро ниво работеща при скорости до 145км/ч. Налична и новата мултимедийна система с 10.1-инчов дисплей с нов интерфейс работеща под Андроид. При Levante, обаче размерът на дисплея остава 8.4-инча. 







Външните промени, както стана дума са незабележими, но ги има основно в задната част на моделите, където наблюдаваме нови LED светлини. При по-внимателно вглеждане може да се открият разлики и в радиаторните решетки, нов дизайн на джантите и наличие на нови хромирани или черен лак елементи. 



Промени в механиката няма! Ако изключим наличието на хибридната версия на Ghibli, която бе представена миналата година всичко друго е добре познато. Под капака и на трите модела място намират бензин и дизелови агрегати с работен обем от 3.0 и 3.8 литра и съответно V6 и V8-цилиндра с мощност между 350 и 580к.с. Всички версии са куплирани с 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към задните или четирите колела.




Няма коментари:

Публикуване на коментар