вторник, 17 ноември 2020 г.

BAIC BJ20 с фейслифт

 Обновената версия на BAIC BJ20, вече ще носи обозначението - BJ30. Модернизираният модел получава изцяло нов дизайн на предната част, а останалите панели по купето са силно променени и придават по-смислен вид на китайският SUV, който обаче се предлага само със задвижване на предните колела. 


Освен външно, промените се разпростират и в интериора, който е изцяло нов и определено по-стилен, типично по китайски. Пред водача място намира цифров инструментален панел, а дисплеят на мултимедийната система е широкоекранен с размер от 12.3-инча. качеството на материалите като цяло е завишено, а оборудването е станало по-богато. Срещу доплащане вече могат да се поръчат електрически отваряема задна врата и дори вентилирани предни седалки. Серийно за модела се предлагат 6 въздушни възглавници, ESP, сензори за обекти в сляпата зона и система за поддържане движението в пътната лента. 


Под капака обаче място намира познатият 1.5 литров, турбо бензинов мотор, чиято мощност е увеличена на 156к.с. Познатата CVT трансмисия е заменена от класическа, 6-степенна, автоматична скоростна кутия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар