петък, 15 май 2020 г.

Foton General G9 е новото предложение на марката

Китайската марка Foton, представя своя нов товарен модел наречен - General G9, чиито дизайн безкомпромистно имитира този от предходното поколение на Ford F-150. Новият модел на Fotonq използва силно преработената платформа от Foton Tunland F9, но за да бъде в крак с модата по нея са направени редица конструктивни промени. 



За задвижване Foton General G9, разчита на познатите бензин и дизелови агрегати с мощност съответно от 238 и 168к.с., но сега те са съчетани с изцяло новата 8-степенна, автоматична трансмисия, като опционално може да бъде поръчано и задвижване 4х4. Налична ще бъде и модификация с двойни задни гуми и товарен капацитет от 4т. Марката разработва и изцяло електрическа версия на модела, чиято автономия ще бъде около 500км. 


Интериора е идентичен с този на F9, но пред водача място намира преработен инструментален панел с вграден 7-инчов дисплей за борд компютъра, мултимедия с гласов контрол, климатроник, ел. седалки, амбиентно осветление и др. Продажбите на General G9, започват от края на годината, като цената ще старитра от 19 000 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар