сряда, 8 май 2019 г.

Официални снимки на Chevrolet Tracker

В началото на годината стана ясно, че американската компания ще представи наследник на Chevrolet Trax, който ще бъде построен върху изцяло нова платформа. Тази седмица марката представи официално Chevrolet Tracker и се потвърди това, че за задвижване градският кросоувър ще разчита на 3-цилиндровия, бензинов, турбо мотор с мощност 115к.с. Освен това стана ясно, че в по-късен етап за модела ще бъдe наличен и 1.3 литров, турбо мотор с мощност 165к.с., куплиран с CVT трансмисия. Серийно ще се предлага 6-степенна, роботизирана трансмисия задвижваща предните колела. Задвижване 4х4, за сега не е предвидено и не е ясно дали въобще новата платформа позволява неговото вграждане. 
Интериора е модерен, но не блести с нищо. Налице са нови технологии и мултимедия с 8-инчов дисплей, а в серийното оборудване ще влизат: климатик, пълен ел. пакет, двуцветна тапицерия, кожен мултиволан и др. Стъкленият, отваряем покрив ще се доплаща. 
Цени все още не се съобщават, но освен в Китай, моделът ще се предлага и на пазарите в Северна и Южна Америка, Азия и Австралия. Както знаем марката се отказа от присъствие в Европа, което означава, че тук моделът Chevrolet Tracker, няма да се предлага официално.

Няма коментари:

Публикуване на коментар