понеделник, 25 юни 2018 г.

Daihatsu Mira Tokot предназначен за дамите

В Япония, Daihatsu представи нова версия на модела Mira, наречена Tocot. Тя ще замести познатата Daihatsu Mira Cocoa и ще разчита предимно на вниманието от страна на жените. Моделът е проектиран от женски екип и според тях, това е красив, комфортен и практичен Kei, модел отговарящ на изискванията на женската половина от клиентите на този тип автомобили. 
Моделът е технически еднакъв с Daihatsu Mira e:S, но купето е малко по-високо и с подобрена видимост. Двигателят е 3-цилиндров с работен обем от 0.66 литра с мощност 49к.с., куплиран с CVT трансмисия задвижваща предните колела. Задвижването на четири колела ще бъде налично и за този модел срещо доплащане. 
Оборудването е типично за този тип японски автомобилчета, като серийно се предлагат редица неща. Системата за предотвратяване на сблъсък, пълен ел. пакет, два USB порта за зареждане на мобилни телефони, мултимедия с камера за заден ход, UV преден и странични прозорци, регулируем във всички посоки волан и др ще се предлагат още от базовото ниво на оборудване, а срещу доплащане ще бъдат налични дори и неща, като електрическа пета врата, която ще улеснява отварянето и затварянето по време на пазар без дамите да наранят своя маникюр например. Цените на Daihatsu Mira Tocot ще започват от 1.07 млн. ени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар