вторник, 22 май 2018 г.

Volkswagen Gol и Voyage отново с козметични промени

В Южна Америка, бяха представени обновените Volkswagen Gol и Voyage. Не можем да си обясним, какво провокира поредното освежаване на моделите, които преди две години бяха подложени на основно освежаване. Продажбите в региона вървят добре, а поредното освежаване ни дава да разберем, че те ще се задържат поне още 3-4 години, без да пъдат заменяни. Не е изключено в бъдеще дори да видим още един обстоен фейслифт. Новото в последният рестайлинг е предната част, която е изцяло нова. Нови брони, радиаторна решетка и дори фаровете са подложени на пълна промяна. Всъщност всички тези елементи не са нови, тъй като ги видяхме миналата година в обновеният Volkswagen Saveiro и Gol Track.
В интериора не се наблюдават промени, но впечатление прави наличието на новата мултимедийна система. Относно механиката обаче промени няма или поне, не фрапиращи. Съобщава се за модернизация на 1.0 и 1.6 литровите, бензинови агрегати, чиято мощност обаче не се е променила. Новост е наличието на автоматична трансмисия, която ще замени настоящата роботизирана скоростна кутия. 
Базовата версия на моделите ще бъде оборудвана със: ABS, хидравлика на волана, климатик, предни ел. пакет, задна чистачка и др. Цените в Бразилия ще започват от 12 500 долара. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар