сряда, 30 август 2017 г.

Официални снимки на новата Dacia Duster

Новото поколение на Dacia Duster ще бъде представено официално по време на автосалона във Франкфурт, а днес бяха разпространени първите официални снимки на модела. Очакванията за второто поколение на най-продаваният модел на румънската марка не са малки и той оправдава своята заявка. Все пак не трябва да забравяме, че това е бюджетен SUV, предназначен за хора с по-малки възможности, които се нуждаят именно от такъв тип автомобил.
Дизайна е еволюирал, но платформата върху която е построен е същата от предходното поколение. Размерите са останали същите, а според информация вътрешното пространство е по-просторно благодарение на изнесеното напред с 10см. челно стъкло. 
Все още не разполагаме със снимки на интериора, но се очаква той да е в изцяло нова линия за моделите на марката, а материалите с по-високо качество. Техническите детайли, както и цените ще бъдат оповестени в по-късен етап и ще бъдат добавени към този пост.
++++++++++++++++++++++
Първоначално новото поколение на Duster ще се предлага с два бензинови агрегата с мощност от 115 и 125к.с. и два дизелови чиято мощност е съответно 90 и 11к.с. Серийно те ще са куплирани с механични трансмисии и задвижване на предните колела. Срещу доплащане ще бъде налична системата 4WD, както и трансмисия с двоен съедините налична обаче само за по-мощната дизелово версия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар