сряда, 30 август 2017 г.

Новото Bentley Continental GT с премиера във Франкфурт

Това е новото Bentley Continental GT, чиято официална премиера ще се състои следващия месец по време на автосалона във Франкфурт. дизайна на модела е в стила на този, които видяхме в концептуалният EXP-10 SPEED 6, но с по-големи размери. Новото поколение на английското GT купе е построено върху изцяло нова платформа и е с 85кг. по-леко от своя предшественик. Под капака място намира 6.0 литровия, би-турбо, W12-цилиндров агрегат с мощност 635к.с., куплиран с 8-степенна, двудискова трансмисия задвижваща четирите колела. Според информацията ускорението от 0 до 100км/ч става за 3.8 секунди, а максималната скорост е 333км/ч 
Интериора е в изцяло нов стил за марката, но въпреки това спазва позната линия. на централната конзола място намира 12.3-инчов дисплей, който се скрива елегантно, а скоростният лост е разположен малко по-високо. Като цяло усещането е спортно, но въпреки това изключително луксозно. 
продажбите но новото Bentley Continentdl GT, ще започнат от март месец 2018 година, като в по-късен етап се очаква и версия с V8-цилиндров агрегат, както и кабриолета. Цени все още не се споменават. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар